Een termijnverzekering is de meest pure vorm van levensverzekering die uw gezinsleden uitgebreide financiële bescherming biedt tegen de onzekerheden van het leven. Afhankelijk van het termijnverzekeringsplan dat u koopt, krijgt uw gezin een levensverzekering of een verzekerde som in geval van uw vroegtijdig overlijden binnen de polisperiode. Laat ons meer weten over wat een termijnverzekering is en welke kenmerken en voordelen het biedt.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van termijnverzekeringen?
Nu dat u zich bewust bent van wat is termijn verzekering plan, moet u controleren functies en voordelen van termijn verzekering plannen. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste termijn verzekering voordelen en functies:

voordelen van Investment Max Levensverzekeringen

Verwante artikelen

Waarom Medische Test Belangrijk voor Termijn Verzekering
Belangrijkste kenmerken en voordelen van Online Termijn Plan Plus
Termijn verzekering voor alle leeftijdsgroepen
Belastingvoordelen van een overlijdensrisicoverzekering
Voordelen van een collectieve overlijdensrisicoverzekering
Termijnverzekering FAQs
Wat is een tijdelijke verzekering
Rekenmachines

Inkomstenbelasting Calculator
Termijnplan rekenmachine
Investering Rekenmachine
Vermogen van vereffening rekenmachine
Retirement Planning-rekenmachine
Verzekeringsartikelen

Verschil tussen levensverzekering en ziektekostenverzekering
Voordelen van het worden van een verzekeringsagent
De rol van IRDAI
Verschillende soorten levensverzekeringen
Hoe makkelijk is het om een levensverzekering te kopen?
Artikelen over beleggen

Voordelen van ULIP-beleggingsplan
Wat is de kracht van de berekening?
Hoe belasting te besparen met ULIP’s
Maximaliseer uw rendement met ULIP’s
Beste kortetermijnbeleggingen voor belastingbesparing
Levensverzekering tegen eventualiteiten
Als u de enige kostwinner van uw gezin bent, kunt u uw dierbaren met een levensverzekering beschermen tegen eventuele financiële tegenslagen waarmee ze te maken kunnen krijgen als u er niet bent. Met deze polis kunt u uw gezin een zorgeloze financiële toekomst bieden. U kunt gemakkelijk een aanzienlijke levensverzekering afsluiten voor een relatief kleine premie die u moet betalen in het kader van deze termijnverzekeringsplannen.

Bijvoorbeeld, als u een 25-jarige niet-rokende vrouw bent, kunt u een Max Life termijn verzekering kopen met een levensdekking van Rs.50 lakh en voor de komende 35 jaar betalen, uw premie zal ongeveer Rs. 4.484 per jaar bedragen (inclusief belasting). Bovendien kunt u gebruik maken van online termijn verzekeringspremie calculators om te zien hoe uw premie varieert naar gelang uw leeftijd.

Termijn verzekering Riders
Zodra u weet wat een termijnverzekering is en er een kiest om te kopen, kunt u ruiters toevoegen aan uw termijnverzekeringsplan. Ruiters zullen u helpen om uw polis uit te breiden door het betalen van extra premie. Termijn verzekering rijders zijn optioneel en u kunt gemakkelijk kiezen voor hen. Met Max Life Insurance kunt u kiezen voor Max Life Accidental Death and Dismemberment Rider [104B027V03; Non-Linked Non-Participating Individual Pure Risk Premium Health Insurance Rider] & Max Life Waiver of Premium Plus Rider [UIN: 104B029V03; Non-Linked Non-Participating Individual Pure Risk Premium Health Insurance Rider].

Dekking voor kritieke ziektes
In uw twintiger en dertiger jaren denkt u misschien dat u nooit zult lijden aan een kritieke ziekte zoals kanker of nierfalen. Maar als het toch gebeurt, zal niet alleen uw gezondheid verslechteren, maar kunt u ook uw zuurverdiende spaargeld verliezen om de nodige behandeling te krijgen. Hoewel de gewone termijnverzekeringsplannen een uitkering bij overlijden bieden, kunt u hun dekking verhogen met een critical illness rider.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt een critical illness rider extra voordelen wanneer het gekoppeld is aan uw termijnverzekering, d.w.z. als u gediagnosticeerd wordt met een ziekte die onder de dekking van de critical illness rider valt, wordt er een forfaitair bedrag aan u uitbetaald om financiële tegenslag te voorkomen waarmee uw familie geconfronteerd zou kunnen worden om de behandeling te krijgen.

Lees ook: Dekking voor Ernstige Ziekte

Termijn verzekering betekenis

Dekking voor overlijden of invaliditeit door ongeval
Ongelukken kunnen altijd en overal gebeuren. Afhankelijk van de ernst van het ongeval, kunt u een aanzienlijk bedrag nodig hebben voor de opgelopen medische kosten en het compenseren van het verlies van inkomen. Populaire termijnverzekeringsplannen helpen u om dergelijke situaties aan te pakken met een overlijdens- of invaliditeitsdekking.

Max Life Insurance biedt een Comprehensive Accident Benefit Rider (UIN: 104B025V03) aan bij hun termijnverzekeringsplannen. Deze verzekering biedt uw gezin een uitgebreide financiële bescherming door ook dekking te bieden bij overlijden en overlijden door een ongeval.

Belastingvoordelen
Met termijnverzekeringsplannen kunt u profiteren van belastingvoordelen op betaalde premies onder Sectie 80C van de Inkomstenbelastingwet, 1961. U kunt profiteren van belastingvoordelen tot Rs.1.5 lakh op de betaalde premie. Bovendien kunt u met de dekking voor levensbedreigende ziekten ook profiteren van extra belastingvoordelen op de premie die u betaalt op grond van Sectie 80D van de Inkomstenbelastingwet van 1961.

Meerdere uitbetalingsopties
Als u van mening bent dat uw familieleden niet over de nodige knowhow beschikken om grote sommen geld te beheren omdat ze het misschien een uitdaging vinden om een forfaitair bedrag te gebruiken dat ze ontvangen onder uw termijnverzekering, kunt u kiezen uit meerdere uitbetalingsopties die beschikbaar zijn met het termijnverzekeringsplan van Max Life.

 

Lees Meer via volgende websites:

dvv verzekeringen
kbc verzekeringen
axa verzekeringen
p&v verzekeringen
dkv verzekeringen
yuzzu verzekeringen
cm verzekeringen
touring verzekeringen
ag verzekeringen
belfius verzekeringen
ic verzekeringen
vivium verzekeringen
callant verzekeringen
partners verzekeringen
van breda verzekeringen
axa verzekeringen contact
argenta verzekeringen
fidea verzekeringen
ing verzekeringen
marsh verzekeringen
van dessel verzekeringen
amma verzekeringen
colson verzekeringen
erard verzekeringen
kbc verzekeringen leuven
nn verzekeringen
optimco verzekeringen
wet verzekeringen
corona direct verzekeringen
corona verzekeringen
kbc bank en verzekeringen
nelissen verzekeringen
nuytten verzekeringen
bdm verzekeringen
belfius verzekeringen contact
dmd verzekeringen
integrale verzekeringen
kbc verzekeringen contact
ombudsman verzekeringen
p en v verzekeringen
pv verzekeringen
verplichte verzekeringen
aon verzekeringen
axa verzekeringen auto
belfius bank & verzekeringen
callens verzekeringen
dego verzekeringen
ethias verzekeringen hasselt
hillewaere verzekeringen
huysman verzekeringen
martens verzekeringen
vacatures verzekeringen
verzekeringen be
welke verzekeringen zijn verplicht
anjer verzekeringen
anthonis verzekeringen
baloise verzekeringen
boar verzekeringen
dnm verzekeringen
dps verzekeringen
dvv verzekeringen hoofdzetel
fortis verzekeringen